Stiri

Stiri Terratest

Stiri actualizate

TERRATEST

1

Hala Trimodala – Port Giurgiu

Portul Verde si de inalta performanta Giurgiu, Bazin navigabil, Terminal Logistic intermodal,  Etapa I – Lucrari de infrastructura de fundatii speciale

1

UBC Campus – Iasi

In cadrul proiectului „UBC Campus Iasi”, cel mai mare proiect mixed use din Moldova, ce va avea o suprafata construita de peste 86.000 mp, va avea sase corpuri, conectate atat la parter, cat si la primele trei etaje, lucrarile de fundatii speciale au presupus executia unei incinte din pereti mulati având grosimea de 80 cm, executia baretelor, execuția pilotilor forati aferenti fundatiilor macarelelor turn, executia sistemului de epuizment, executia sistemului de sprijinire metalica, realizarea monitorizarii incintei.

REALIZAREA INCINTELOR DE PERETI MULATI/PILOTI INTR-UN STRAT DE GRESIE (TUF VULCANIC – SILICE AMORFA) TROVANTI.

Octombrie 2017

Un proiect relevant prin prisma particularitatilor tehnice dar si a constrangerilor generate de pozitionarea locatiei este “Construire corp nou de depozit la Biblioteca Centrala Universitara Lucian Blaga” localizat in zona zero a orasului Cluj-Napoca.

Pereti-Mulati-Parcare-Subterana-Iasi1

PROVOCAREA REALIZARII INCINTELOR ADANCI DE PERETI MULATI IN SPATII URBANE

Septembrie 2017

Un proiect relevant prin prisma particularitatilor tehnice dar si a constrangerilor generate de pozitionarea locatiei intr-o zona urbana centrala este “Construirea parcarii subterane pe strada Sf. Lazăr nr.56-56A” din Iasi.

NOUA STATIE DE POMPARE PS16N & CANAL DE INTERCEPTARE (QATAR)

2016

Este o provocare finalizarea unui tunel si executarea unei strapungeri cu T.B.M. De asemenea este tot o provocare finalizarea simultana a doua tunele cu aceeasi gura de iesire. Masinile de sapat tuneluri Herrenknecht AVN800 si AVN1200. Zona satului Sharq (Qatar)

PREMIILE MOVICARGA 2016

2016

TERRATEST GROUP a fost premiata in cadrul PEM 2016 (Movicarga Lifting Awards), Madrid in categoria Heavy Duty Crane Works cu o capacitate mai mica de 300 Tone.

AL 10-LEA SIMPOZION DE INGINERIE GEOTEHNICA

2015

Grupul Terratest a participat la al 10-lea Simpozion National de Inginerie Geotehnica, care va avea loc in La Coruña in data de 19,20,21 Octombrie.

FABRICA NOUA CAMPOFRIO IN BURGOS

2015

Terratest a finalizat fundatia noii fabrici Campofrio din Burgos.

PROIECT DE MODERNIZARE AL RAFINARIEI TALAFARA, PERU

iunie 2015

Filiala grupului Terratest din Peru, Fundatii Prefabricate Terratest Peru S.A., a fost angajata de catre Tecnicas Reunidas Talara S.A., pentru a efectua lucrarile de fundatie a proiectului de modernizare a Rafinariei Talara din Peru, parte a companiei de stat Petro-Peru.

PROIECTUL FABRICII CEYRANBATAN UF PENTRU FURNIZAREA DE APA POTABILA IN BAKU

2015

Una dintre cele mai mari statii de epurare din lume ca suprafata de ultrafiltrare (UF) este construita in Ceyranbatan. Aceasta statie de epurare va avea o capacitate de tratare a apei de 520.000 m3 pe zi, aducand apa potabila la Baku, capitala Azerbaidjanului cu o populatie de peste 3 milioane de oameni.

FUNDATII EUROPENE

Vara 2015

PUNAND BAZELE SUCCESULUI

Carlos Vázquez a semnat aproape 50 de contracte in opt ani, ceea ce face ca Terratest sa fie una dintre cele mai importante companii care se ocupa de constructia fundatiior din Romania.

NU EXISTA LOC DE NEGOCIERI IN QATAR

2015

Directorul general al Grupului Terratest din Qatar, Jaime Martínez Martín, avertizeaza cu privire la riscul de a ajunge in emirate cu asteptari care sunt departe de realitate in ceea ce priveste termenele de finalizare si eforturile necesare pentru a reusi.

SPANIA

2015

Alegerea unei solutii constructive cu pipe jacking.