Lucrari de mediu

Lucrari de mediu

Grupul Terratest poate raspunde in mod adecvat noilor provocari care apar, utilizand informatii tehnice, cunostinte si tehnologii specializate, pentru a desfasura activitati in diferite sectoare precum industria petroliera, minerit, managementul deseurilor, infrastructura civila, tuneluri, porturi, productia si distributia de energie, precum si furnizarea apei, printre altele.

Hidrogeologie geotehnica si de mediu

Grupul Terratest dispune de o echipa de experti care imbina disciplinele geotehnice clasice si noi ale hidrogeologiei aplicate si managementul mediului, pntru a oferi o gama larga de solutii in constructii civile, minerit, industria petroliera, resurse de apa subterane, constructii, etc.

Soluri contaminate si acvifere

Grupul Terratest dispune de cele mai eficiente pentru remediarea, indepartarea si/sau delimitarea solurilor si apelor subterane contaminate, care sunt combinate conform unor strategii al caror obiectiv este reducerea costurilor si a riscurilor de mediu. Furnizam de asemenea servicii profesionale de inginerie si asistenta tehnica pentru a realiza studii de caracterizare si analize de risc.

Gropi de gunoi urbane si industriale

Grupul Terratest ofera cele mai bune tehnici disponibile pentru efectuarea de lucrari de impermeabilizare a gropilor de gunoi pentru deseuri municipale si industriale. De asemenea, oferim servicii de cercetare a locatiei, impact asupra mediului, proiectare si elaborare de proiecte, precum si de control si monitorizare a mediului.

Etanseizarea si degazarea gropilor de gunoi

Inchiderea si etanseizarea gropilor de gunoi au ca scop reducerea impactului pe care il are asupra mediului depozitarea gunoiului, asigurand in timp conditii de izolare pentru a preveni contaminarea soluluisi apei subterane, precum si emisiile de gaze si mirosuri in atmosfera. In cazul gropilor de gunoi municipale, sunt relevante activitatile de degazare si folosire in industria energetica a biogazului generat.

Rezervoare de apa (baraje)

Grupul Terratest are o exeprienta cuprinzatoare in constructia de baraje pentru regularizarea si acumularea apei. Acestea sunt impermeabilizate cu o infrastructura de geomembrane pentru a garanta absenta infiltratiilor in pamant, fapt ce asigura calitatea apei: apa potabila, apa pentru irigatii, apa industriala, reincarcare acvifer, etc.

Colectoare de deseuri

Numeroase colectoare pentru depozitarea deseurilor miniere, industriale si urbane au fost construite de Grupul Terratest prin combinarea barierelor minerale artificiale si a geomembranelor, care indeplinesc standardele de siguranta si de limitare a containarilor in vederea evitarii poluarii mediului.

Lucrari de mediu