Prezentari

Prezentari Terratest

Prezentari

TERRATEST

Brosura Terratest Geotehnic

BROSURA TERRATEST GEOTEHNIC

TERRATEST GEOTEHNIC

Terratest Geotehnic SA este din 2007 subsidiara din Romania a Grupului Terratest.

Raspunderea cu seriozitate si eficienta la cerintele clientilor este obiectivul grupului Terratest, adaptand proiectul acestor cerinte si oferind in acelasi timp solutii alternative eficiente.

BROSURA TERRATEST GROUP

TERRATEST GROUP

Terratest are o puternica prezenta internationala si este implicata in multe proiecte de amploare din intreaga lume. Echipa noastra este gata de a face fata viitoarelor provocari si sa demonstreze adaptablitatea companiei noastre atat pe pietele dezvoltate cat si pe cele emergente.

BROSURA TERRATEST - PILOTI PREFABRICATI SI PRECOMPRIMATI

BROSURA TERRATEST – PILOTI PREFABRICATI SI PRECOMPRIMATI

TERRATEST, S.A.

TERRATEST are propriile sale fabrici permanente de piloti prefabricati (beton armat si precomprimat). Procedura de fabricatie tehnica a pilotilor TERRA garanteaza livrarea de piloti de inalta tehnologie (conform ISO 9000-2000), cu un grad ridicat de compactitate si de rezistenta la agenti chimici. Procedeul prevede un control sistematic asupra primirii materialelor, de fabricatie, depozitarea si transportul de piloti.

BROSURA PERETI MULATI

TERRATEST CIMENTACIONES, S.L.U.

Peretii mulati au predominat in diverse domenii de inginerie. Initial folositi doar pentru constructia de perdele impermeabile in sol, acestea sunt utilizate in prezent sub mai multe forme (structuri purtatoare, provizorii sau definitive ziduri de sprijin sustinute, etc.)

BROSURA TURNARE IN SANTIER A PILONILOR DE BETON

TERRATEST CIMENTACIONES, S.L.U.

Pilotii de extractie, foraje turnate si betonate «in situ», constituie unul dintre sistemele clasice de fundatie pentru problemele ce vin din capacitatea de suport la sol sau la necesitatea de a suporta incarcaturi grele transmise de structura la care fundatiile sunt destinate.

BROSURA RODIO

RODIO GMBH SPEZIALTIEFBAU – RODIO GEOTECHNIK AG

Rodio a fost fondat in Italia, in 1921, de catre ing. Giovanni Rodio. Rodio Geotechnik AG, cu sediul central in Urdorf, in apropiere de Zürich (Elvetia), si Rodio Gmbh Spezialtiefbau cu sediul central in Neusass in apropiere de Augsburg (Germania). Provin din vechiul Grup Rodio de unde au pastrat specialistii sai si know-how-ul.

BROSURA EUROHINCA

EUROHINCA

Experti in tunelare cu Masini de foraj pentru tunelare.

BROSURA GEOPIER

GEOPIER Systems

Experti in imbunatatire teren

GP3, Impact, Rampact, X1, Armorpact, GeoConcrete Columns, Denisipact, SRT