Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

Piloti prefabricati batuti

Piloti prefabricati batuti

Piloti prefabricati batuti

TERRATEST

Procedeu

Pilotii sunt introdusi cu echipamente moderne cu cadere libera, prin folosirea unui ciocan cu o greutate cuprinsa intre 5 si 9 tone ridicat fie printr-un sistem simplu de cablu, fie prin cele mai avansate si performante metode hidraulice. Acest echipament este complet autonom (nu necesita componente auziliare) si este montat pe macarale pe senile pentru o miscare mai usoara.

Elementele patrate prefabricate sunt imbinate cu chei speciale (sigiliu ABB) proiectate de departamentul tehnic al Terratest. Sigiliul ABB este elementul care permite unirea diferitelor sectiuni de pilon, pentru a atinge adancimea necesara. Aceste sigilii sunt realizate cu materiale de inalta calitate si sunt calculate pentru a suporta tensiuni mai mari chiar si pentru sectiunea standard a pilonului, asa cum a fost demonstrat in studiile de indoire, compresiune si tractiune.

Utilizari

Utilizarea pilotilor prefabricati

Pilotii prefabricati sunt utilizati in special pentru costurile lor scazute si sunt recomandabili pentru locatii din zone indepartate si pentru fundatii in care sunt aplicate sarcini verticale mari.

Utilizarea pilotilor precomprimati prefabricati

Datorita fortei de pretensionare initiale, pilotii precomprimati prefabricati ai TERRA sunt indicati in special pentru absorbtia eforturilor de tractiune si indoire (datorita fortei orizontale), rezultand fundatii mai economice decat alte tipuri.

Printre alte utilizari, pot fi indicate si urmatoarele:

- Structuri (poduri si viaducte)
- Cladiri inalte sau situate in zone cu multe cutremure
- Structuri si cladiri unde nivelele de la parter sau subsol sunt sub masa de apa
- Pereti de sustinere, subsoluri etc.
- Cladiri industriale cu tensiuni orizontale sau de indoire semnificative


REFERINTE

Precast Piles
Centrala electrica cu ciclu combinat la Portul maritim din Barcelona (Spania)
Piloti prefabricati

In perioada februarie 2008 - ianuarie 2009 au fost executate lucrari de fundatie pentru noua centrala electrica cu ciclu combinat de la Portul Barcelona (Spania), utilizand piloti prefabricati TERRA.

Precast Piles
Structurile E-4.1, E-5.1, E-7 Y E-8.1
Pasajul Castellbisbal/Mollet, Mollet (Barcelona)
Piloti prefabricati

Intre februarie si noiembrie 2009, fundatia a fost realizata in trei operatiuni de pilonare prin intermediul unor piloti prefabricati Terra in structurile E-4.1, E-5.1, E-5.3.1, E-7 și E-8.1 ale liniei de ramificatie Castellbisbal / Mollet, intersectia Mollet din Castellbisbal (Barcelona).

Precast Piles
Statiile de separare a titeiului Tunu si Ogotobo
(Nigeria)
Piloti prefabricati

Intre lunile ianuarie 2014 si iunie 2014, a fost realizata fundatia de piloni prefabricati a statiilor de separare a titeiului Tunu si Ogotobo. Aceste statii sunt situate in statul Bayelsa din Nigeria.

Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii