Stiri Terratest
Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

Stiri

Stiri Terratest

Stiri actualizate

TERRATEST
Terratest Group
Realizarea incintelor de pereti mulati/piloti intr-un strat de gresie(tuf vulcanic - silice amorfa) TROVANTI.
Octombrie 2017 read more

Un proiect relevant prin prisma particularitatilor tehnice dar si a constrangerilor generate de pozitionarea locatiei este “Construire corp nou de depozit la Biblioteca Centrala Universitara Lucian Blaga” localizat in zona zero a orasului Cluj-Napoca.

Terratest Group
Provocarea realizarii incintelor adanci de pereti mulati in spatii urbane
Septembrie 2017 read more

Un proiect relevant prin prisma particularitatilor tehnice dar si a constrangerilor generate de pozitionarea locatiei intr-o zona urbana centrala este “Construirea parcarii subterane pe strada Sf. Lazăr nr.56-56A” din Iasi.

Terratest Group
NOUA STATIE DE POMPARE PS16N & CANAL DE INTERCEPTARE (QATAR)
2016 read more

Este o provocare finalizarea unui tunel si executarea unei strapungeri cu T.B.M. De asemenea este tot o provocare finalizarea simultana a doua tunele cu aceeasi gura de iesire. Masinile de sapat tuneluri Herrenknecht AVN800 si AVN1200. Zona satului Sharq (Qatar)

Terratest Group
PREMIILE MOVICARGA 2016
2016 read more

TERRATEST GROUP a fost premiata in cadrul PEM 2016 (Movicarga Lifting Awards), Madrid in categoria Heavy Duty Crane Works cu o capacitate mai mica de 300 Tone.

Terratest Group
AL 10-LEA SIMPOZION DE INGINERIE GEOTEHNICA
2016 read more

Grupul Terratest a participat la al 10-lea Simpozion National de Inginerie Geotehnica, care va avea loc in La Coruña in data de 19,20,21 Octombrie.

Terratest Group
FABRICA NOUA CAMPOFRIO IN BURGOS
2015

Terratest a finalizat fundatia noii fabrici Campofrio din Burgos.

Terratest Group
PROIECT DE MODERNIZARE AL
RAFINARIEI TALAFARA, Peru
June 2015

Filiala grupului Terratest din Peru, Fundatii Prefabricate Terratest Peru S.A., a fost angajata de catre Tecnicas Reunidas Talara S.A., pentru a efectua lucrarile de fundatie a proiectului de modernizare a Rafinariei Talara din Peru, parte a companiei de stat Petro-Peru.

Terratest Group
PROIECTUL FABRICII CEYRANBATAN UF PENTRU
FURNIZAREA DE APA POTABILA IN BAKU
2015

Una dintre cele mai mari statii de epurare din lume ca suprafata de ultrafiltrare (UF) este construita in Ceyranbatan. Aceasta statie de epurare va avea o capacitate de tratare a apei de 520.000 m3 pe zi, aducand apa potabila la Baku, capitala Azerbaidjanului cu o populatie de peste 3 milioane de oameni.

Terratest Group
FUNDATII EUROPENE
Vara 2015

PUNAND BAZELE SUCCESULUI

INTERVIEW
Carlos Vázquez a semnat aproape 50 de contracte in opt ani, ceea ce face ca Terratest sa fie una dintre cele mai importante companii care se ocupa de constructia fundatiior din Romania.

Terratest Group
NU EXISTA LOC DE NEGOCIERI IN QATAR
2015

Directorul general al Grupului Terratest din Qatar, Jaime Martínez Martín, avertizeaza cu privire la riscul de a ajunge in emirate cu asteptari care sunt departe de realitate in ceea ce priveste termenele de finalizare si eforturile necesare pentru a reusi.

Terratest Group
SPANIA
2015

Alegerea unei solutii constructive cu pipe jacking.

Galerie Imagini Terratest CIMENTARE, JET GROUTING, MICROPILOTI,

COLOANE REALIZATE PRIN METODA ARCULUI DE SUSTINERE (UMBRELA), ANCORE, INGHETAREA SOLULUI

Terratest Group http://www.terratest.com/

Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii