Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

Lucrari de mediu

Lucrari de mediu

Lucrari de mediu

TERRATEST

TERRATEST GROUP poate raspunde in mod adecvat noilor provocari de mediu propuse si dispune de medii, cunostinte si tehnologii specializate pentru a desfasura activitati in sectoare precum industria petroliera, industria miniera, managementul deseurilor, infrastructura civila, tuneluri, porturi, si furnizarea de apa, printre altele.

Hidrogeologie geotehnica si de mediu

TERRATEST GROUP are o echipa de experti, care combina discipline geotehnice clasice si noi de hidrogeologie aplicata si management de mediu, pentru a oferi o gama larga de solutii in inginerie civila, industria petroliera, minerit, resurse de apa subterana, constructii etc.

Soluri si acvifere contaminate

TERRATEST GROUP are cele mai eficiente tehnologii pentru remedierea, indepartarea si/sau izolarea solurilor contaminate si a apelor subterane, care sunt combinate in conformitate cu o strategie care vizeaza reducerea costurilor si a riscurilor de mediu. De asemenea, oferim servicii de inginerie profesionala si asistenta tehnica, pentru a efectua studii de caracterizare si analiza a riscurilor.

Depozitele de deseuri urbane si industriale

TERRATEST GROUP ofera cele mai bune tehnici disponibile pentru realizarea lucrarilor de hidroizolare a depozitelor de deseuri menajere si industriale. De asemenea, oferim servicii de cercetare ca locatie, impactul asupra mediului, proiectarea si elaborarea proiectelor si controlul si monitorizarea mediului.

Etansarea si degazarea depozitelor de deseuri

Inchiderea si etansarea depozitelor de deseuri vizeaza reducerea impactului de mediu al depozitarii finale a deseurilor asupra mediului inconjurator, conditiile de izolare in timp pentru a preveni contaminarea solului si a panzei freatice si emisia de gaze si mirosuri in atmosfera. In cazul depozitelor de deseuri municipale, sunt relevante in mod special actiunile de degazare si utilizarea energetica a biogazului generat.

Rezervoare de apa (Baraje)

TERRATEST GROUP are un curriculum extins de baraje de constructie pentru reglementarea si depozitarea apei. Este impermeabilizata cu geomembrane pentru a se asigura ca nu exista infiltratii in pamant, si care conserva calitatea apei la utilizarea ulterioara: apa potabila, irigare, reincarcare industrialA, acvifer etc.

Reciclarea deseurilor

Foarte multe structuri de retinere a apei au fost construite de TERRATEST GROUP pentru depozitarea minei de decantare, a deseurilor industriale si a levigatelor, prin combinarea barierelor minerale artificiale cu geomembrane, care respecta standardele de siguranta si de izolare pentru a evita contaminarea mediului.


Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii