Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

Lucrari de Inginerie

Lucrari de Inginerie

Lucrari de Inginerie

TERRATEST

INVESTIGAREA PE TEREN. RAPOARTE GEOTEHNICE SI CONSULTANTA.

TERRATEST este foarte experimentat in gestionarea, executarea si livrarea proiectelor de investigare pe teren. Oferim o gama larga de tehnici de prelevare si de testari asociate terenurilor, inclusiv:

- Cablu de foraj cu percutie
- Foraj rotativ
- Supravegherea panzei freatice
- Cercetare dinamica
- Ferestre de esantionare
- Probe de excavare
- Probe de excavare in roca
- Santuri de taiere
- Testarea permeabilitatii dispozitivului de sigilare
- Testarea pompelor
- Teste de absorbtie
- Rezistenta la torsiune
- Monitorizare si prelevare a gazelor

Operam o flota extinsa si moderna de instalatii de foraj si echipamente de prelevare de probe.

TERRATEST ofera rapoarte interpretative geotehnice (GIR) consultantilor ingineri si contractorilor din domeniul constructiilor civile. Au fost elaborate rapoarte detaliate de interpretare geotehnica pentru o serie de scheme, inclusiv: DIAGONAL MAR, S.A., DECATHLON ESPAÑA, MAKRO AUTOSERVICIO MAYORISTA, THE MILLS GLOBAL, EL CORTE INGLÉS, COMUNIDAD DE MADRID, MINISTERIO DE LA PRESIDENCIA, LAFARGE ASLAND, SIEMENS DIVISION ENERGIA, U.T.E. ACCIONA-COMSA-COPISA, FERROVIAL-AGROMAN, ENDESA, etc. si numeroase proiecte rutiere si parcuri eoliene. Lucram in stransa colaborare cu consultantii si contractorii pentru optimizarea fundatiilor.

Oferim, de asemenea, servicii de proiectare geotehnica pentru constructii temporare, structuri cu pereti de sustinere si piloti (proiectarea pilotilor si a zidurilor de sustinere reprezinta un element central al serviciilor noastre de consultanta). Scopul nostru este de a oferi solutii practice si rentabile.

REFERINTE

Engineering
RECUNOASTERE SI STUDIU GEOTEHNIC
Studiu Geotehnic

Recunoastere si studiu geotehnic in cadrul Alcalá de Henares, Madrid.

Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii