Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

CIMENTAREA DE COMPENSARE RODIO

CIMENTAREA DE COMPENSARE RODIO

CIMENTAREA DE COMPENSARE RODIO

TERRATEST

Cimentarea de compensare este o aplicatie foarte specifica a domeniului de injectare.

Prin intermediul cimentarii de compensare este posibila completarea sedimentarii cauzate de excavarea unui tunel.

In cazul sapaturilor de descoperire de mica adancime de sub cladiri, sedimentarea si rotatiile cauzate de excavare pot fi periculoase pentru structurile in cauza atunci cand nu sunt cimentate pentru compensare.

Cimentarea se produce prin conducte de otel cu manson care sunt instalate pe gauri orizontale, realizate pornind de la ax.
Piles are also used to protect digging in the supporting of soil. Depending on the characteristics of the soil to be retained, they are set apart at a tangent and even secant piles.

In acest mod, se creeaza o retea de puncte de cimentare intre fundatii si tunel.

Procesul de cimentare a fiecarui punct poate fi controlat cu precizie pentru a compensa sedimentarea prin injectarea de ciment.

Miscarile constructiei sunt controlate in mod continuu prin intermediul unei retele de puncte de masurare (niveluri electro).

Un software special conceput permite corelarea volumului cimentului injectat cu sedimentarea si alunecarile de teren pentru fiecare zona de influenta si permite un control precis al procesului complex de cimentare.

REFERINTE

Compaction Grouting
TUNELUL SCHUMANN JOSAPHAT
Septembrie 2009 – Martie 2012

Tunelul Schumann Josaphat din Bruxel (Belgia).

Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii