Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

Piloti realizati cu burghiu continuu (CFA)

Piloti realizati cu burghiu continuu (CFA)

Piloti realizati cu burghiu continuu (CFA)

TERRATEST

Concept si caracteristici

Pilotii forati cu snec continuu apartin categoriei de piloti turnati in santier cu indepartarea partiala a solului. Forarea se realizeaza prin intermediul unui snec tubular continuu.

Aceasta tehnica permite producerea de piloti cu diametre variind intre 300 si 1000 mm, pentru o adancime maxima de 30 de metri.

Procedeu

Un snec tubular este introdus in sol dupa atingerea adancimii necesare si apoi betonul este pompat in jos pe tija goala. In acelasi timp, burghiul gol este retras si, pentru a intari pilonul, armatura este introdusa in timp ce betonul este inca proaspat.

Este posibila monitorizarea intregului proces de instalare a pilotilor. Un debitmetru furnizeaza date exacte care sunt apoi inregistrate si pot fi analizate. Informatiile colectate includ penetrarea / ridicarea per revolutie, adancimea snecului si injectarea de presiune la capul burghiului.

Utilizare

Unul dintre avantajele pilotilor CFA este ca nu exista o carcasa implicata si deci exista o intrerupere minima asociata cu utilizarea lor. De asemenea, ei ajuta la mentinerea la minimum a vibratiilor si pot fi utilizati in proiecte mari, acest lucru facandu-i o solutie buna pentru o serie de situatii.

Pilotii CFA sunt un tip de pilon care este deosebit de bun pentru utilizarea pe santierele unde este nevoie sa fie pastrat zgomotul la minimum.


Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii