Home      Contact      Site map      Trimite CV   RO   I   EN   I   ES   I   FR   I   PT

About us

Despre noi

Despre Companie

ISTORIA TERRATEST

Fondatorul companiei, Dr. Ing H.C. Giovanni Rodio a fost, impreuna cu profesorul Karl Terzaghi, printre primii reprezentanți care au recunoscut semnificatia și importanța soluțiilor geotehnice pentru beneficiul proiectelor de inginerie civilă. Diferitele companii, cu o experienta deosebita in rezolvarea problemelor de geotehnica, care au fost stabilite dupa al doilea razboi mondial in mai multe tari din Europa, America de Sud si Orientul Indepartat, au contribuit in mod semnificativ la construirea de centrale hidroelectrice si mai tarziu, în toate sectoarele de constructii civile.Prima si cea mai mare companie a grupului Rodio, Ing. Giovanni Rodio si Asociatii, din Casalmaiocco, Milano, si-a inceput activitatea in 1921 si se apropie de a 90-a aniversare. In trecut, grupul Rodio si-a stabilit urmatoarele elemente cheie in politica firmei lor:

  • Dezvoltarea si formarea unei forte de munca specializate si formarea continua a echipei de ingineri seniori.
    Dezvoltarea si adaptarea parcului de masinarii datorita experientei pe santierele de constructii.
    Investitia in noi elemenete inovatoare, in acelasi timp mentinand valorile si expertiza traditionala a companiei.


ISTORIC

TERRATEST

1921

Inginerul Giovanni Rodio infiinteaza in Milano compania Ing. Giovanni Rodio si Asociatii.

1937

Filiala elevetiana Rodio este fondata sub numele de Swissboring AG, la data de 26 Noiembrie. Aceasta devine imediat activa in domeniul forajelor si al injectiilor, in special pentru centralele hidroelectrice si a barajelor. La sfarsitul erei de contruire a marilor baraje, Swissboring isi extinde activitatile in domeniile de ancorare, a peretilor diafragma si a pilonilor.

1991

Grupul RODIO incepe vanzarea companiilor sale interne, inclusiv a Swissboring AG. Ca urmare, la data de 20 Decembrie a acestui an, RODIO Geotechnik AG este fondata ca fiind o noua filiala a RODIO Elvetia. Devine imediat activa in domeniile traditionale de injectare, jet grouting, constructie de piloti, de pereti mulati  si de inghetare a solului, in timp ce ramane in stransa legatura cu celelalte companii ale grupului.

2004

Compania mama Ing. Giovanni Rodio si Asociatii din Milano este obligata sa declare falimentul. Ca urmare, RODIO Geotechnik AG, impreuna cu compania sora RODIO Spezialtiefbau GmbH din Germania, sunt obligate sa gaseasca un nou partener pentru a nu da faliment.

2007

RODIO Geotechnik S.A. si RODIO GmbH Spezialtiefbau sunt vandute grupului spaniol TERRATEST din Madrid. Prin acest nou parteneriat, continuarea activitatii celor doua companii este asigurata pentru urmatorii ani.

Certificarea ISO

Din anul 2009 am primit certificarea ISO.

ISO 9001:2008 – Certificarea sistemului de management al calitatii

Organism de certificare: SGS Societe Generale De Surveillance SA, Zürich (CH) ID Certificat: CH09/2038.01 Executie: stabilizarea terenului, pereti mulati si turnarea in santier a pilonilor de beton, jet grouting , realizarea de tuneluri prin metoda arcului de sustinere, a micropilotilor, a ancorelor, cimentarea terenului si a stancilor, cimentare de compensare, inghetarea solului.

Terratest Group

Terratest Group

Terratest Group

Terratest Group

Terratest Group

Acest site, ca majoritatea site-urilor, foloseste cookie-uri. Daca continui sa navighezi pe el accepti folosirea cookie-urilor. OK | Detalii